SNS proslavila stranačku slavu Svetu Petku (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 27.10.2016 - 12:19

Gradski odbor SNS -a u Vranju proslavio je Svetu Petku, zvaničnu slavu stranke, uz prisustvo funkcionera partije, sveštenstva, predstavnika lokalnog političkog i društvenog života.

Slavlje naprednjaka. Foto: S.Tasić/OK Radio Slavlje naprednjaka. Foto: S.Tasić/OK Radio

Slavski kolač presečen je u Hramu Svete Trojice u Vranju, a nakon toga slavlje je nastavljeno u prostorijama SNS.

Goste su na ulazu dočekivali potpredsednici stranke Goran Đorđević, Goran Nikolić i Momir Stojiljković.

Jedan po jedan pristizali su gosti. Najpre predstavnici lokalne vlasti iz redova SNS-a i koalicionih partija. Tu su bili gradski većnici i direktori javnih preduzeća. Došli su i privrednici.

Da gosti na vreme budu posluženi brinuli su konbari “Jumka”. Stigao je i gradonačelnik Slobodan Milenković, i Vladika vranjski Pahomije.

Za njima su došli i predstavnici opozicije, lideri SPS - a i DS - a.

U ime domaćina gostima se obratio Goran Nikolić, koji je podsetio  da  naprednjaci ovu slavu proslavljaju u drugačijim okolnostima u odnosu na ranije, jer su sada vodeća i vladajuća partija u Vranju.

- Ovo je veliki dan, na prethodnim slavama nismo koristili ovaj dan za političke govore, nećemo ni sad.

Slavimo u jednom boljem, zdravijem i normalnijem okruženju. Siguran sam da će uskoro taj boljitak osetiti i svi građani Vranja.

Svima koji slave Svetu Petku čestitam slav
u - poručio je Nikolić.

Goste je pozdravio i domaćin slave Nenad Đorđević, gradski većnik za sport, koji je domaćinstvo za narednu godinu predo Nenadu Milojeviću.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: