SNS protiv SNS = 164 : 0

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.07.2015 - 09:02

Unutarstranački izbori SNS u Vranju privode se kraju. Izabrani su delegati 46 odbora na području grada, a za 25. jul zakazana je izborna skupština vranjskih naprednjaka na kojoj će biti izabran i budući predsednik Gradskog odbora SNS.

Izabali: Članovi SNS-a na jednom od skupova FOTO A. Stojković Izabali: Članovi SNS-a na jednom od skupova FOTO A. Stojković

Prema rečima jednog od vranjskih poverenika Srpske napredne stranke Gorana Nikolića, izbori u mesnim odborima sprovedeni su bez problema i, kako kaže, „na najpošteniji način“.

– Od ukupno 52 odbora, u 46 su izbori završeni. U ostalim odborima neće biti izbora, jer je reč o planinskim selima.

U jednom odboru nismo imali kvorum, a reč je o selu Ribince. Dakle, izabrana su 164 delegata koja će 25. jula izabrati predsednika Gradskog odbora SNS u Vranju – kaže Nikolić.

U većini MO u kojima su odrađeni izbori kandidati Povereništva imali su protivkandidate iz redova „starih naprednjaka“, za koje se veruje da su okupljeni oko narodnog poslanika Dragana Nikolića Nike, ali iz te struje nije prošao ni jedan čovek.

Ova struja zao je uložila više prigovora na sam tok i regularnost unutarstranačkih izbora.

– Ono što sam ja video svojim očima, to su dve ili tri žalbe, ali sam obavešten da je poštom poslato još prigovora.

Tvrdim da je sa naše strane sve odrađeno po Statutu i pravilima stranke, tako da su te žalbe potpuno neosnovane – kaže Goran Nikolić.

Inače, izborna skupština zakazana za 25. jul biće održana u velikoj sali Skupštine grada i kako kaže poverenik Goran Nikolić, to će biti „simbolični početak ulaska naprednjaka tamo gde im je mesto“.

autor: Aleksandar Aca Stojković   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: