SNS raspustio sve odbore na jugu sem Hana

Lokalne vesti - Petak 01.08.2014 - 14:13

Vranje - Izvršni odbor SNS raspustio je u četvrtak 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, među kojima su odbori iz Pčinjskog okruga, u Surdulici, Bosilegradu i Bujanovcu.

Radomir Nikolić raspustio odbore u Vranju, Surdulici, Bujanovcu i Bosilegradu Radomir Nikolić raspustio odbore u Vranju, Surdulici, Bujanovcu i Bosilegradu

Kako je rekao predsednik IO SNS Radomir Nikolić, odbori su raspušteni zbog lošeg rada i učešća u lokalnoj vlasti.

– Mnogi su pomislili da treba da sruše vlast kako bi preuzeli funkcije i nastavili sa radom onako kako su radili oni pre njih. To je za nas nedopustivo.

Sistem „sjaše Kurta da uzjaše Murta“ kod nas ne može da postoji. Učili smo oh, slali im poruke, govorili kako treba da rade, ali nisu slušali. E zbog toga su sada raspušteni – kazao je Nikolić.

Pokušaj da se ovim povodom čuje mišljenje poverenika SNS u Vranju nije uspeo, jer ni Goran Nikolić ni Slaviša Bulatović nisu bili u mogućnosti da pričaju o tome.

Izvor OK Radija blizak vrhu SNS-a kaže da su razlozi za raspuštanje odbora u Bosilegradu i Surdulici veoma jasni.

– Ta dva odbora uništio je Dragan Stevanović Boske, jer se radilo po njegovim instrukcijama.

Na poslednjim izborima u tim opštinama SNS je doživeo potpuni fijasko. Svuda gde se Boske upleo, to je propalo.

Što se tiče Bujanovca, narodni poslanik Nenad Mitrović, inače predsednik OO SNS u Bujanovcu je dobro radio svoj posao i očekujem da će on biti imenovan za poverenika naprednjaka u toj opštini.

Tamo je određena grupica ljudi željnih vlasti posle osvajanja dobrih rezultata na izborima pokušala da sruši Mitrovića i preuzme odbor.

Tako je i blokiran rad opštinskog odbora – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle martovskih izbora odbore u Surdulici i Bosilegradu je trebalo odmah raspustiti kao „nagradu za osvojene rezultate“.

Inače, predsednik opštinskog odbora SNS u Bosilegradu do četvrtka bio je Rade Aleksandov, a u Surdulici je tu stranku vodio Boban Petrović.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: