SNS: Samo ČORBA neka ćuti!

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.01.2017 - 11:43

Gradski odbor SNS-a u Vranju u svom saopštenju za javnost demantovao je tvrdnje Jovice Stojanovića Čorbe iz ZZJZ i ocenio da je već vreme da se ovakvi kadrovi penzionišu.

Oštro saopštenje SNS-a FOTO OK Radio Oštro saopštenje SNS-a FOTO OK Radio

- Njegovi medijski istupi pokazuju raskošan talenat ovog „borca za radnička prava“ da se pod plaštom sindikalnog organizovanja i dalje bavi politikom i kadrovisanjem.  

Od svega izrečenog što je istina je njegova autobiografija, a sve ostalo predstavlja cinizam, licemerje i lažnu moralnu predstavu čoveka koji je godinama bio direktor ove zdravstvene ustanove
- kaže se u saopštenju.
 
Napominje se i da je „vrhunac cinizma“ kada Stojanović govori o partijskom zapošljavanju, nepotizmu, konvertitima.

SNS podseća da Stojanović „očigledno zaboravlja da je svojevremeno i sam partijski bio postavljen na mesto direktora ZZJZ i partijski zaposlio na desetine radnika, naravno kao kadar SPS-a“.

- Kada se od njega odrekao SPS, ovaj borac za radnička prava je prolazio kroz razne konvertitsko-političke faze od JUL-a, SDPS-a, preko Jedinstvene Srbije, SNS-a doživljavajući katarzu samospoznaje svojih političkih uverenja u zavisnosti od toga koja je stranka na vlasti - kaže se u saopštenju.

SNS je pozvao Stojanovića da javn prikaže bilo kakav dokaz kada su u pitanju izvlačenje novca i kafanski računi.

Ocenjujući da je indikativno je da Stojanović „godinama vozi službeni automobil njegove supruge marke „fiat uno“ koja je inače republički sanitarni inspektor“, SNS pita da li je to moralno i zakonito.
 

- Da li tačno da supruga predsednika sindikata Paraskeva Stojanović koristi besplatne usluge prevoza službenih automobila privatnih laboratorija iz Leskovca, Beograda, Novog Sada koje „igrom slučaja“ obavljaju iste usluge iz oblasti javnog zdravlja kao i ZZJZ Vranje?! Možda se radi o slučajnosti...?

Da li je tačno da se sve ovo vreme uz znanje dojučerašnje direktorke Milene Mišić zloupotrebljavao službeni automobil Zavoda i koristio se u privatne svrhe za prevoz nečije dece koja su studirala ili studiraju u Beogradu?! Da li Vam je predsedniče sindikata poznato koja su to deca?!

- pita SNS.

Na kraju, SNS smatra da je došlo vreme za penzionisanje ovakvih kadrova, jer i naprednjaci i građani Vranja „umeju da prepoznaju lažne moraliste, licemere i beskičmenjake koji godinama egzistiraju na grbači naroda i radnika“.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: