SNS: Socijalisti uništavaju sve, pa i ZC

Lokalne vesti - Četvrtak 09.02.2017 - 11:50

Vranje - Povodom saopštenja surduličkog SPS-a oglasio se i tamošnji SNS, koji je najpre podsetio da se na mestu direktora ZC-a već dugi niz godina nalazi visoki fukcioner socijalista Dragan Kitanović.

Logo SNS-a FOTO OK Radio Logo SNS-a FOTO OK Radio

- Podsećamo lokalni SPS koji je u totalnoj amneziji da je ova ustanova već duži niz godina, dok je direktor te ustanove kadar SPS-a, u blokadi zbog nezakonitog rada i ogromnog broja sudskih presuda koje su zatrpale račun surduličkog zdravstvenog centra višemilionskim izvršenjima i potraživanjima.

Podsećamo takođe lokalni surdulički SPS da je Sektor za kontrolu RFZO u svoja dva zapisnika prilikom obavljenih nadzora od 09.11.2015. godine i 17.10.2016. godine utvrdio ogromne nepravilnosti, nezakoniti rad i nenamensko trošenje sredstava.

Ko je za to kriv gospodo socijalisti, da nisu možda za to krivi građani Surdulice koji očekuju pružanje zdravstvene zaštite?
- pita se SNS.

U saopštenju se naglađava da su tu blokadu napravili upravo socijalisti „svojim načinom vođenja i upravljanja i svojim kadrovima“.

- Sada smo prinuđeni da slušamo tirade i saopštenja surduličkog SPS-a koji nema ni trunke obraza ni časti da prizna da su za kolaps, propast, nerad, nedostatak osnovnih lekova i hrane, kao i zapošljavanje u ovoj ustanovi uz dobro poznate uslove i tarife, krivi upravo oni koji ovu ustanovu vode nebrojeni niz godina.

Gospodo iz SPS-a, ako ste ovu ustanovu doveli do jadnog stanja u kojoj se ona zaista nalazi, to morate da priznate sami sebi a ne da za to krivite ljude koji sa tim nemaju nikakve veze.

Pitamo se, da li ćete sutra kada izađete i iz lokalne samouprave koju ćete ostaviti u ogromnim dugovima i budžetskim rupama, a Surdulicu u ruinama i propalom betonu, da zato optužite opozicione odbornike ili narednu vlast u Surdulici
- kaže se na kraju saopštenja SNS-a.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: