SNS: SPS više nema legitimitet

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.03.2014 - 17:24

Jedini Vranjanac koji će postati narodni poslanik je kandidat sa liste SNS-a Dragan Nikolić, ocenio je da je Vranje na nedeljnim izborima doživelo istorijski trenutak.

Nikolić Nikolić

Kako je kazao, posle više od 70 godina vladavine SPS-a, građani juga Srbije ukazali su poverenje nekoj drugoj stranci i nekom drugom čoveku koji će ih kroz reforme povesti u bolji život.

– Pobedom na ovim izborima prihvatili smo veliku obavezu da ispunimo ono što smo i obećali.

Tri prioriteta na koja moramo odmah raditi su privlačenje novih investicija, otvaranje novih radnih mesta i stvaranje uslova u Pčinjskom okrugu za dalji razvoj u tom smislu.

Što se tiče izbornih rezultata, mogu da kažem da smo i očekivali ovakav ishod, bez obzira na brojne pokušaje jedne stranke u Vranju da se umanji rezultat SNS-a.

Ovo je istorijska pobeda u Vranju jer je SPS na vlasti već 70 godina.

Kada se bude formirala Vlada, iniciraćemo raspisivanje vanrednih lokalnih izbora – kaže Nikolić.

On dodaje da je trenutna vlast u Vranju bez ikakvog legitimiteta i da je zato više od 50 odsto građana na parlamentarnim izborima SNS-u ukazalo poverenje.

– U nedelju su Vranjanci socijalistima poslali jasnu poruku da ne mogu više oni da vladaju u Vranju.

Svoje poverenje dali su Aleksandru Vučiću i SNS-u.

SPS je navikao sve da menja, osim sebe. Epa došao je i taj prelomni trenutak kada će konačno morati i sebe da promene – kaže na kraju Nikolić.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: