SNS traži ostavke zbog ŽEDNE BANJE

Lokalne vesti - Sreda 18.11.2015 - 13:18

Vranjska Banja je bez vode već nekoliko nedelja, što ozbiljno ugrožava život i zdravlje ljudi, a takođe i ekonomiju i egzistenciju Banje, saopštio je Savet za saobraćaj i infrastrukturu SNS-a Vranje.

Mesto novog obračuna: Vranjska Banja FOTO OK Radio Mesto novog obračuna: Vranjska Banja FOTO OK Radio

Uz ocenu da je ovakav komunalni problem nedostojan 21. veka, GrO SNS-a smatra da je „indikativno je da se o tome u javnosti uopšte i ne govori, a kamo li da neko oseća odgovornost“!

- Sramno je ponašanje gradskih otaca i njihova nebriga za svoje građane koji su danima bez vode, iako se nalaze na nekoliko kilometara od akomulacije Prvonek.

Dok se gradila brana građanima Vranjske Banje je obećavano izobilje vode, međutim brana je završena, a Banja ima manje vode nego pre.

Građanima Vranjske Banje najteže pada to što rukovodstvo Vodovoda, Uprava Banje, Gradsko veće, pa i sam gradonačelnik ne nalaze za shodno da bar objasne zbog čega nastaju havarije, zbog čega su im ulice raskopane kao da su njive oranice, zbog čega se na početak intervencije čeka satima, a na otklanjanje kvara danima, zbog čega su doživeli da im direktor Vodovoda javno kaže da ga je baš briga da li Banja ima vodu ili ne - pita se SNS u svom saopštenju.

Uz pitanje da li odgovorni i ovde vide nebrigu Vlade i „da li smatraju da Vlada Republike Srbije treba da se angažuje da popravlja vodovodne cevi u Vranjskoj Banji?”, SNS se pita da li je možda na delu politička odmazda jer SPS, „posle decenijskog vladanja, više nije nikakav politički faktor na političkoj mapi Vranjske Banje?!“.

Na kraju,, SNS je javno pozvao gradonačelnika, članove Gradskog veća i direktora „Vodovoda“ da ukoliko „imaju malo morala i političke kulture“, odmah podnesu ostavke i mesto ustupe stručnim i odgovornim ljudima koji će raditi u interesu svih građana.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: