SNS VRANJE: Boske je trn u oku tajkunima i zato je meta!

Lokalne vesti - Petak 20.03.2015 - 09:57

Povereništvo SNS-a u Vranju oglasilo se saopštenjem za javnost povodom „orkestrirane medijske kampanje“ protiv državnog sekretara i potpredsednika IO SNS-a Dragana Stevanovića Bosketa.

Stevanović i Povereništvo SNS-a na istoj liniji foto S. Stojković Stevanović i Povereništvo SNS-a na istoj liniji foto S. Stojković

Ocenjujući da je „čak i političkim laicima jasno iz koje političke kuhinje je skuvan ovaj medijsko - politički bućkuriš lažnih optužbi i insinuacija protiv čoveka koji čini sve kako bi ekonomski pomogao jug Srbije“, vranjski naprednjaci tvrde da aktuelna kampanja ima za cilj političku diskreditaciju državnog sekretara, a pre svega skretanje pažnje javnosti sa istražnih radnji tužilaštva koje se ovih dana bavi brojnim mahinacijama u Surdulici.  

- Čovek koji je za privredu Pčinjskog okruga uradio više za pola godine nego neki predsednici opština za ceo mandat očigledno je trn u oku tajkunima koji misle da i danas politika i kriminal idu zajedno i da im je partijska knjižica najbolja zaštita.

Danas, verovatno u panici zbog gubitka beneficija, umesto da vrate ono što su godinama uzimali od građana na različite načine, naručuju novinske tekstove i daju sebi za pravo da glume žrtvu - ocenjuje se u saopštenju SNS-a Vranje.

Uz  punu podršku Stevanoviću i Vučiću, Povereništvo SNS-a poručilo je „političkim licemerima, koji su deo vlasti a istovremeno kritikuju rad Vlade“, da ih naručeni novinski tekstovi neće spasiti političke, ali i krivične odgovornosti.

- Borba protiv korupcije kao jedna od glavnih stavki političke agende Vlade je nepovratan i neminovan proces, i niko ne može da spreči uspostavljeni antikoruptivni mehanizam, pa ni čovek koji je u poslednjoj deceniji privatizovao opštinu Surdulica.

Povereništvo SNS-a duboko veruje u pravdu i pravni sistem Republike Srbije i njenu sposobnost da se do kraja razračuna sa tajkunima obučenim u odelo socijalista, a pre svega smatra da je ovo samo vrh ledenog brega koji će tek otkriti prave razmere pljačke naroda i lokalnih budžeta- navodi se u saopštenju SNS-a.

Obećavajući da „gebelsovske metode razračunavanja sa političkim protivnicima neće uroditi plodom“, Povereništvo tvrdi da Dragan Stevanović Boske uživa njihovu punu podršku vranjskih naprednjaka.

- Razumemo Vaše strahove i bojazan, kraj vaših političkih i privrednih karijera je izvestan, a vaše lažne vizije će završiti na reciklažnom otpadu propalih političkih ideja i lažnog poštenja - kaže se na kraju saopštenja potpisanog sa Povereništvo SNS-a Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: