SNS: Vranje u komunalnom haosu!

Lokalne vesti - Petak 22.01.2016 - 14:31

Gradski odbor SNS-a smatra da na ulicama Vranja vlada pravi komunalni haos, potkrepljujući to dokazima koje je izneo u svom saopštenju.

Naprednjaci smatraju da su nadležni nesposobni da reše komunalni haos. Foto: OK Radio Naprednjaci smatraju da su nadležni nesposobni da reše komunalni haos. Foto: OK Radio

U saopštenju vranjskih naprednjaka kaže se da je sneg iznenadio gradsku vlast u decembru i januaru.

- Vranje je grad sa najmanjim brojem semaforizovanih raskrsnica u Srbiji, ali i ti semafori koji postoje, ne rade.

Semafor kod “Jedinstva” ne radi već pet meseci i nadležni iz “Direkcije”, ili ne žele, ili su nesposobni da ga poprave i omoguće bezbedno odvijanje saobraćaja u tom delu grada.

Zar je toliko teško u 21.veku popraviti jedan od ukupno četiri semafora u gradu
- pitaju se u SNS-u.

Naprednjaci uviđaju i to da su ulice Vranja neočišćene i zaleđene, a da na pojedinim ulicama nedostaju poklopci za šahte.

Niko od nadležnih iz “Vodovoda” i “Direkcije” nije ni prošao da vidi šta nedostaje na ulicama, konstatuju iz SNS-a.

- Prebacuju odgovornost jedni na druge i optužuju jedni druge za haos na ulicama u gradu. Totalno odsustvo stručnosti, odgovornosti i ažurnosti.

Gradonačelnik umesto da prihvati odgovornost i hitno organizuje javna preduzeća da reše sve te probleme, on organizuje svečani prijem u restoranu “A2”, sa izobiljem hrane i pića, za njegove istomišljenike, partijske saborce i poslušnike.

Bolje da je tih milion dinara koje su popili i pojeli na prijemu potrošio na kupovinu laterne za semafore i poklopce za šahte
- uviđaju naprednjaci.

Na kraju, u svom saopštenju zaključuju, „da se gradska vlast  ponaša totalno nedomaćinski, a ovaj komunalni haos i nered u gradu je zapravo paradigma naše lokalno-političke stvarnosti“, šta god to značilo.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: