Socijaldemokrate daju krv

Lokalne vesti - Petak 12.06.2015 - 10:01

U susret Svetskom danu davalaca krvi, u subotu će omladinci SDS-a organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Službi za transfuziju u Vranju.

sa ranijih akcija dobrovoljnog davalastva krvi sa ranijih akcija dobrovoljnog davalastva krvi

Kako je saopšteno iz te stranke, značaj akcije se naročito ogleda u tome što je za letnje mesece karakterističan deficit krvi, te će svaka donirana kap biti dragocena.

- Polazeći od statističke izvesnosti da svakoj četvrtoj osobi makar jednom u životu bude potrebna transfuzija krvi i uz oslanjanje na jedan od osnovnih principa socijaldemokratskog delovanja – solidarnosti, omladina Socijaldemokratske stranke u Vranju odazvaće se akciji Službe za transfuziju krvi.

Ujedno pozivamo sve sugrađane da se odazovu ovoj akciji i da u subotu, 13. juna, u periodu od 9:30 do 12:30 h dođu u prostorije Službe za transfuziju krvi Vranje i dobrovoljno daju krv, jer zdravom čoveku 10 minuta vremena i 300 ml krvi ne znače ništa, a nekome to može spasiti život – stoji u saopštenju omladine SDS-a.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: