Šok i u kući ubice

Lokalne vesti - Četvrtak 02.10.2014 - 08:48

Porodica Srđana Aleksića (44), koji je u sredu oko 11:30 pištoljem ubio Ljubišu Nikolića (53) u Ranutovcu kod Vranja šokirana je tragičnimm događajem.

Ulica u kojoj je živeo Srđan Aleksić Ulica u kojoj je živeo Srđan Aleksić

Kažu da je jedino moguće da je Srđan potegao oružje u afektu, jer je bio miran i povučen i nikada se nije ni sa kim sukobljavao.

-  To mogu da potvrde komšije i prijatelji. Ne znam kako će moj sin sve ovo da preživi.

Žao mi je porodice stradalog Ljubiše, ovo je tragedija kako će oni da prežive. Sine moj mili kako ćeš na duši da nosiš čoveka u koga si pucao – uz kuknjavu kaže majka Slavka.   

Otac Miodrag priča da je Srđan i pored fakultetske diplome bio bez posla iako je jedini diplomirani arhietekta u Surdulici i Vladičinom Hanu. Bio je kaže razočaran, jer je fakultet završio u roku.

- Bio je bez posla i to je za njega bilo strašno, jer je završio pripravnički u opštinskoj upravi Vladičinog Hana. Svi su mu obećavali posao a nikada ništa nisu uradili po tom pitanju. Imao je porodicu i dvoje dece  - priča Srđanov otac, navodeći da je jedini izvor prihoda bila njegova penzija od 20.000 dinara kojom se je izdržavala šestočlana porodica.

Kobnog dana Srđan i njegova supruga Vesna poveli su šestogodišnju ćerku koja je povredila nogu kod lekara u Vranje. U kolima je bio i njihov četvorogodišnji sin.

Tragičan događaj desio se na njihovom putu do Vranja. Kod Ranutovca je zbog zaobilaznice na auto putu napravljena kolona, a u toj gužvi nastradali Ljubiša je otpozadi udario Srđanovu „floridu“ .  

- Deca su, kako mi priča snajka, preletela sa zadnjih sedišta u šoferšajbnu, i tu je u kolima moga sina nastao šok.

Srđan je izašao iz auta i sve se dogodilo u trenutku, drama za ceo život.

Ne mogu da verujem, moj sin je bio miran povučen bio je savestan i miran vozač. Nije konzumirao alkohol nikada – priča jecajući majka Slavka.

Prema svedočenjima očevidaca, nakon što je pucao u Ljubišu, kada je shvatio šta je uradio, Srđan je klečući pored ubijenog od ljudi koji su se zatekli u koloni tražio da pozovu Hitnu pomoć.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: