Sokak popločan LJUBAVLJU

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.08.2016 - 13:11

Ulica Generala Belimarkovića u Vranju, među Vranjancima poznata kao „Vlajinski sokak“, osvanula je u ponedeljak iscrtana mnogobrojnim srcima po asfaltu.

Vlajinski sokak, pun ljubavi FOTO FB Vlajinski sokak, pun ljubavi FOTO FB

Fotografiju ulice „popločane“ srcima je na svom Fejsbuk profilu objavio Saša Vlajinac, žitelj ove ulice, ali ni on nije znao da kaže ko je preduzeo svojeručno ulepšavanje ove ulice u samom centru grada.

Za sada, niko nije preuzeo „odgovornost“ za ovu akciju, izvedenu najverovatnije pod okriljem noći.

Očigledno je da je mnogobrojna srca na asfaltu ulice iscrtala neka romantična duša, čija je ruka zasigurno vođena ljubavlju.

Kome su ova srca namenjena, za sada će ostati tajna, a možda je tako hteo i anonimni crtač.

Pretpostavlja se da je anonimni crtač pripadnik mlađe generacije, pa ovo može da bude znak i da romantika još uvek živi među omladinom.

Takođe se pokazalo i da nisu svi mladi destruktivno raspoloženi kada uzmu sprejeve i boje u ruke i da je mnogo lepše kada ulice našeg grada budu obojene simbolima ljubavi, umesto porukama mržnje i agresije koje vrlo često možemo videti na vranjskim zidovima.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: