SPASITE MOŠTANICU, završite put!

Lokalne vesti - Sreda 06.01.2016 - 10:36

Nekadašnji „stari put“ kroz Moštaničko polje u dužini od dva kilometra, od Vranja do Vladičinog Hana, ostao je neasfaltiran nakon puštanja za saobraćaj autoputa na delu Koridora 10.

Moštaničani prilikom ranijeg protesta FOTO OK RADIO Moštaničani prilikom ranijeg protesta FOTO OK RADIO

Sa puta je izgreban i skinut poslednji sloj asfalta, što predstavlja veliku opasnost za sve učesnike u saobraćaju.
 
„Koridori Srbije“, kao nosioci investicije na izgradnji autoputa, krajem novembra prošle godine renovirali su i ponovo asfaltirali stari put od naselja Raška do skretanja za Vranjsku Banju u Bresnici.

Međutim, neasfaltiran je ostao deo od skretanja za Banju, pa celom dužinom kroz Moštaničko polje.

Prema rečima Perice Jankovića, gradskog većnika zaduženog za za saobraćaj i infrastrukturu, “Koridori Srbije” su dužni da završe asfaltiranje pomenutog puta.

- I za asfaltiranje puta od Vranja do Bresnice vršili smo strahovit pritisak da ga što pre završe. Ne znam koliko puta smo već pisali i slali dopise da se to što pre završi. Da je to u našoj nadležnosti mi bismo već završili to.

To je put o kojem oni vode računa. Poslednje obećenje iz “Koridora”  glasi “biće završeno što pre
- navodi Janković.

Iz “Koridora Srbije” su krajem prošle godine najavili da će preostali radovi na pomenutom putu biti završeni početkom 2016. godine.

Inače, Moštanica je selo koje je izgradnjom autoputa možda najviše izgubilo. Na autoputu je napravljen nadvožnjak, ispod koga vodi put za selo. Tu ne mogu da prođu autobusi, šleperi niti pak kombajni.

Meštani su više puta protestvovali, ali ništa nije promenjeno. Sada su pak ogorčeni što su ostali i bez asfalta na putu koji vodi u njihovo selo.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: