SPEKTRI: Napad Jonuza Musliua na vlasnika televizije

Lokalne vesti - Četvrtak 04.05.2017 - 07:58

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu sa svojim sinovima napao je u subotu Dželjalja Beljuljija, jednog od vlasnika TV Spektri iz Bujanovca, saopštila je ta televizija.

Spektri posluje u centru Bujanovca FOTO elhan comerc Spektri posluje u centru Bujanovca FOTO elhan comerc

Sve se dogodilo u subotu pre podne, na centralnom gradskom trgu u Bujanovcu.
 
Beljulji je sedeo u jednom od kafića i pio kafu kada mu je prišao Musliu sa svoja dva sina koji su pretili fizičkim napadom.

- Zahvaljući brzoj intervenciji prisutnih gostiju u kafiću, nije došlo do fizičkog konflikta, nego je incident završen psovkama i pretnjama Jonuzovih sinova na račun Beljulija, dok je Jonuz stajao i samo posmatrao situaciju - ocenjuju u RTV Spektri.

Prema ovom televiziji, povod napada na Beljulija je uredjivačka poltika TV Spektri koja je kritički nastrojena prema predsedniku SO Bujanovac i predsedniku Nacionalnog Saveta Albanaca Jonuzu Muslijuu.

Slučaj je prijavljen policiji, koja, kako kažu u televiziji, intenzivno radi na slučaju, uz uključivanje i Osnovnog javnog Tuzilaštva u Bujanovcu, od koga televizija, koja emituje svoj program na albanskom jeziku, očekuje da „preduzme mere pridviđene zakonom u ovakvim slučajevima“.

OK RADIO, Spektri

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: