SPS: Demokrate uništiše Han!

Lokalne vesti - Sreda 25.06.2014 - 10:56

Vranje - Lideri socijalista iz Vladičinog Hana optužili su predsednicu Skupštine i lidera DS-a u Hanu Danijelu Popović za loš životni standard Hančana i veštačko održavanje vlasti koja šteti opštinskom budžetu.

hanski socijalisti: Ne smeta im većinski SNS, nego manjinski DS hanski socijalisti: Ne smeta im većinski SNS, nego manjinski DS

Zoran Ljubisavljević, sekretar Hanskog SPS-a  tvrdi da je, sa dolaskom Danijele Popović,  Vladičin Han postao sinonim za propalu opštinu u kojoj vlada medijski mrak.

- Situacija u Vladičinom Hanu može se opisati kao „plač majke Božije“. Sunovrat privrede u Hanu odvija se kontinuirano sa dolaskom DS na vlasti i učešće Danijele Popović u raznoraznim kombinacijama zarad održavanja na vlasti, bez da se išta radi na polju socijalnih pitanja – rekao je Ljubisavljević.

On tvrdi da je predsednica lokalnog parlamenta uvela medijski mrak u opštini Vladičin Han jer je, kako kaže, onemogućila predstavnicima medija da izveštavaju sa sednica parlamenta.

Ljubisavljević dodaje i da Popović ličnom intervencijom uskraćuju pojavljivanje članova opozicije čak i na lokalnom radiju.

Vrh hanskih socijalista naglasio je da Danijela Popović ima glavnu reč u parlamentu zbog promene poslovnika koju su omogućili pojedini korumpirani odbornici.

Miljan Stojanović, potpredsednik Opštinskog odbora SPS u Vladičinom Hanu izneo je statističke podatke po kojima je broj zapošljenih u Hanu manji od broja penzionera i za to direktno prozvao demokrate koji, kako kaže, upošljavaju samo podobne partijske kadrove.

Slađan Marinković, lider Opštinskog odbora SPS-a  izlaz iz nezavidne situacije u kojoj se nalazi ova opština vidi u okupljanju intelektualaca koji će potpomognuti partiju svojim predlozima.

- Poslaćemo proglas svim Hančanima koji su intelektualci da uđu u razgovor sa nama kako bi našli stručni tim koji će odgovoriti izazovima – rekao je Marinković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: