SPS: Deo SNS ponovo laže!

Lokalne vesti - Sreda 12.03.2014 - 12:46

Izjave poverenika SNS za Vranje Gorana Nikolića da SPS u predizbornoj kampanji ucenjuje, preti i maltretira građane, u vranjskom SPS-u ocenjuju kao gnusne laži.

SPS-Antic i Stojancic SPS-Antic i Stojancic

Šef izbornog štaba SPS u Vranju Branimir Stojančić ističe da su sve iznete tvrdnje Gorana Nikolića izmišljotine koje dolaze od nerelevantnih faktora iz SNS.
 
– Ja uopšte ne znam ni ko je taj Goran Nikolić.
 
Zašto takve izjave ne dolaze od poslaničkih kandidata ili nekog iz rukovodstva stranke, već od tapetara iz “Simpa” koji su u politici na privremenom radu?
 
Tekstove kako SPS ucenjuje, preti i maltretira građane u pojedinim beogradskim štampanim medijima ne piše ozbiljan novinar, već bivše komunističko piskaralo koje stanje u Vranju prati preko satelita i interneta.
 
Izjave iz SNS-a ćemo komentarisati kada dođu od relevantnih i izabranih kadrova – kaže Stojančić i dodaje da se spiskovi socijalne pomoći mogu videti, na osnovu kojih se može utvrditi da li ima zloupotreba novčanih sredstava za te namene.
    
Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: