SPS dobija DIREKTORA filijale PIO

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.05.2017 - 09:50

SPS u Vranju bi trebalo da u skladu sa dogovorom o saradnji sa lokalnim SNS-om, dobije i mesto direktora filijale Fonda PiO, a to mesto bi mogao da zauzme Branimir Stojančić, visoki funkcioner ovdašnjih socijalista.

Minut ćutanja za Vladkovića FOTO: D. Ristić/OK Radio Minut ćutanja za Vladkovića FOTO: D. Ristić/OK Radio

Ulazak socijalista u lokalnu vlast odvija se po fazama, i nakon saradnje između SNS-a i SPS-a na minulim predsedničkim izborima, dogovoreno je da se ona nastavi i na izborima za savete mesnih zajednica.

Ovo je saopštio predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić na 104. otvorenom danu za medije SPS-a u Vranju.

- U tim postupnim koracima realizacije dogovora, trebalo bi da SPS bude reprezentovan i preko jedne republičke funkcije u gradu.

Recimo da je to vranjska filijala Fonda PiO, ali još uvek čekamo konačno rešenje
– rekao je Zoran Antić.
 
Prema saznanjima OK Radija, najozbiljniji kandidat za direktora ove republičke institucije u Vranju je Branimir Stojančić, predsednik Izvršnog odbora vranjskog SPS-a i gradski većnik za socijalna pitanja u prošlom sazivu.

Budući da stvari još uvek nisu stoprocentno precizirane, vranjski socijalisti nisu želeli da daju dodatne komentare.

Pozicija direktora vranjske filijale Fonda PiO ostala je upražnjena nakon što je donedavni direktor, Nenad Antić (SNS), imenovan na funkciju zamenika gradonačelnika Vranja.

Otvoreni dan za medije SPS-a u Vranju počeo je odavanjem počasti minutom ćutanja Goranu Vladkoviću, vlasniku i glavnom i odgovornom uredniku OK Radija.

Tom prilikom, Zoran Antić je u ime SPS-a izrazio saučešće porodici Vladković i kolegijumu OK Radija, čija redakcija je, po rečima Zorana Antića, 12 godina objektivno izveštavala sa otvorenih dana za medije ove partije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: