SPS nakon izbora: Ništa više nije isto

Lokalne vesti - Sreda 05.04.2017 - 10:27

Predsednik SPS-a u Vranju Zoran Antić rekao je da je, nakon uspešno obavljenog posla na predsedničkim izborima, vreme za konkretne razgovore o učešću socijalista u lokalnoj vlasti.

Vreme da se naplati podrška Vučiću FOTO: D. Ristić/OK Radio Vreme da se naplati podrška Vučiću FOTO: D. Ristić/OK Radio

Antić je rekao da se saradnja vranjskog SPS-a i SNS-a zasniva na predlogu principa i načela koji su podneli socijalisti, od kojih je prvi princip o zajedničkim aktivnostima u izbornoj kampanji za predsedničke izbore.

Drugi princip je uspostavljanje koalicione saradnje u skupštinama grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja, na osnovu programa dve partije, rekao je Antić.

- Iz ovog drugog principa će proisteći ostala tri principa i sada ostaje da sednemo sa gospodinom Bulatovićem i do kraja nedelje, kako se to sada kaže „otvorimo i ostala poglavlja".

Sada je više nego izvesno da možemo pričati o koalicionoj saradnji između naprednjaka i socijalista u Vranju, što smo mi i dokazali na Skupštini, jer smo glasali za izbor zamenika gradonačelnika i izbor direktora „Novog doma
– rekao je Antić.

On je naglasio da nakon predsedničkih izbora na političkoj sceni Vranja više ništa nije isto, navodeći da je ostavkom Igora Andonova, SDS „van igre“.

Jedinstvena Srbija više nema sedam, već samo četiri mandata u gradskom parlamentu, što su, kako je rekao, dva vrlo bitna nova momenta.

- Treći momenat je da smo mi izgurali izbornu trku i sada je vreme da mi stavimo na papir procenat našeg učešća u vlasti i da to predamo – kaže Antić.

Šef vranjskih socijalista je rekao da je više nego zadovoljan učinjenim poslom na predsedničkim izborima, a takođe i stanjem u mesnim odborima SPS-a nakon 11 meseci delovanja u opoziciji.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: