SPS: Naprednjaci napadaju sami sebe!

Lokalne vesti - Utorak 22.09.2015 - 14:46

Ocenjujući najnovije saopštenje SNS-a u kome se napada SPS kao poitički dletantizam, socijalisti iz Vranja oštro su reagovali na njega.

Rat saopštenjima SPS-a i SNS-a se nastavlja Rat saopštenjima SPS-a i SNS-a se nastavlja

U saopštenju koje je potpisano sa GrO SPS-a ocenjuje se da je „SNS svojim saopštenjem koje je pisao neki „dramski pisac u pokušaju““, napravljena tragikomična situacija.

- U suprotnom "dramski pisac u pokušaju“  ne bi ocrnio sadašnjeg direktora ,,Jumka“, koji je kao nekadašnji prvi čovek Direkcije za izgradnju grada, mimo Generalnog urbanističkog plana,  po svom nahođenju i zarad ličnih  interesa, odredio, bez podrške sadašnjeg gradonačelnika, novu lokaciju za zelenu pijacu u Oglednoj stanici i to onu koja nije u vlasništvu grada.

Iz tog razloga  dotični gospodin snosi  veliku odgovornost što je realizacija izgradnje pijace usporena, a za mandata je imao bezrezervnu podršku gradonačelnika da problem reši, kao i što ,,Jumko“ ne plaća račune za iznošenje smeća, utrošenu vodu i što smo primorani da ponovo  izdvajamo sredstva za uređenje Drvarske i Makedonske ulice jer prethodno nije urađena atmosferska  kanalizacija - kaže se u saopštenju socijalista.

SPS je ocenio i da je tvorac saopštenja napao i direktore ,,Simpa“ i ,,Elektrodistribucije“ jer je „zaboravio da spomene kolike su njihove plate i zašto uporno, a na uštrb građana Vranja, ne plaćaju lokalne takse, poreze na zarade i imovinu“.

Na kraju, SPS „toplo savetuje“ naprednjake da ,,dramske pisce u pokušaju“ dobro prekontrolišu, jer je moguće da „rade protiv vaše stranke“.
 
- Sve  podseća na onu narodnu   ,"trla baba dlan da joj prođe dan“. A onda je kapitulirala! - pomalo ezoterično se zakljućuje u najnovijem saopštenju GrO SPS-a.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: