SPS: Ne bežimo od lokalnih izbora

Lokalne vesti - Utorak 18.03.2014 - 13:57

SPS je na nedeljnim izborima samo potvrdio legitimitet koji je stranka ovde imala, jer je zadržala broj glasova koje konstatno dobija na izborima, rekao je predsednik GrO SPS-a u Vranju Zoran Antić.

SPS i koalicioni patneri SPS i koalicioni patneri

Na prvom postizbornom „Otvorenom danu za medije SPS-a“ Antić je ocenio da je na izborima na delu bio svojevrsni referendum, te da je SPS u takvoj situaciji, „kada su svi bili protiv nas“ napravio odličan rezultat.

- Da smo mnogo jaki to smo znali, ali nismo ni petpostavljali da su drugi toliko slabi.

Neko nije uradio svoj posao na izborima, i sada imamo jednu kvalitativnu novu situaciju, posle koje će se u Srbiji praviti nov politički reljef - rekao je Antić.

Upitan o mogućim postizbornim scenarijima, Antić, koji je i gradonačelnik Vranja, rekao je da nema razloga, ni zakonskih ni političkih, da se raspišu varedni lokalni izbori u Vranju.

- Imamo stabilnu većinu, dobro radimo, tako da nema razloga da neko sada misli o izborima.

Ali, ako ih neko hoće, mi smo spremni na tu soluciju.

Uvek postoji mogućnost prekompozicije postojeće vladajuće većine, ali smatramo da do toga ni na koji način neće doći - rekao je Antić.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: