SPS: Nećemo se obrukati kad se vratimo (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.07.2017 - 09:06

Gradski odbor SPS-a u Vranju obeležio je u nedelju u OKC-u 27 godina od osnivanja partije, na svečanosti kojoj je prisustvovao visoki partijski funkcioner i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

Antić: Nema stabilnosti bez SPS-a FOTO: D. Ristić/OK Radio Antić: Nema stabilnosti bez SPS-a FOTO: D. Ristić/OK Radio

Svečanost je otvorena uz zvuke himne Srbije „Bože pravde“ i „Internacionale“.

Branko Ružić je ovdašnjim socijalistima uputio pozdrave od predsednika partije Ivice Dačića, navodeći da je Vranje uvek za korak ispred drugih, te datum osnivanja SPS-a proslavlja dan pre centralne svečanosti, koja će biti održana 17. jula u Aleksincu.

- SPS je jedina na našoj političkoj sceni ostala kao tradicionalna partija socijaldemokratske orijentacije, partija koja je prolazila kroz sijaset izazova i nastavila da baštini svoju državotvornu orijentaciju i bori se za onaj vrednosni sistem u kome je čovek u epicentru našeg političkog delovanja.

Složićemo se da vremena u devedesetim godinama kroz koje smo prošli nisu bila nimalo laka, ali je SPS samo sprovodila politiku za koju je dobila podršku ogromne većine građana Srbije
– rekao je Ružić.

On je istakao i mudro rukovođenje predsednika partije Ivice Dačića i izrazio uverenje da će socijalisti naredne godine imati još više razloga da se pohvale novim rezultatima, kako na nivou države, tako i u Vranju.

Predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić je zahvalio Ružiću na svemu što je prethodnih godinu dana učinio uz podršku Ivice Dačića da, kako je rekao, ovaj Gradski odbor ponovo korača krupnim koracima.

- Mislim da ćemo sledeći put biti opet na nekom od ovih zatvorenih bazena i da ćemo ih mi otvarati kao u ona srećna vremena.

Po drugi put za redom pada kiša na dan partije, očigledno je da bi sunce počelo da greje, potrebno je da se socijalisti vrate tamo gde im je mesto i ako bog da, ja se nadam da će to biti za nekih mesec i po dana
– najavio je Antić.

On je podsetio na sve ono što je urađeno prethodnih godina uz pomoć koalicionih partnera u gradskoj vlasti.

- Nismo se obrukali i nećemo se obrukati ni onda kada se budemo vratili.

Pružili smo ruku pomirenja, podrške i saradnje i očekujemo da ta ruka bude prihvaćena na način na koji je to neophodno
– rekao je Antić.

Na svečanosti nije bilo gostiju iz drugih partija, osim članova Grupe građana „Zajedno za Vranje“, sa kojom su socijalisti učestvovali na poslednjim lokalnim izborima.

- Veliko mi je zadovoljstvo što večeras prisustvuju samo članovi, pristalice i  simpatizeri naše partije i do 16. oktobra, dana Gradskog odbora SPS-a mnogo toga će biti promenjeno i uređeno na drugačiji način.

Nema stabilne Srbije, niti stabilnog Vranja i nema uspeha u ovom gradu bez SPS-a i želim da za narednih 27 godina na ovom mestu budu neki novi klinci kojima ćemo mi da dajemo podršku
– poželeo je Antić, čestitajući prisutnima dan osnivanja partije.

Nakon zvaničnog dela svečanosti, priređen je kraći i skroman koktel.
 

    

    

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: