SPS: Petrović da podnese ostavku, ako ima obraza

Lokalne vesti - Sreda 15.04.2015 - 09:07

Vranje - Posle niza godina apstinencije, saopštenjem za javnost oglasio se i Okružni odbor SPS-a, doduše potpisan kao socijalisti Pčinjskog okruga.

Deo Okružnog odbora SPS-a foto T. Stamenković Deo Okružnog odbora SPS-a foto T. Stamenković

Ustvari, Okružni SPS nastavlja da ratuje sa surduličkim SNS-om, javno pitajući tamošnje naprednjake da li je tačno da su za uskršćnje praznike porodično u Veneciju putovali funkcioneri SNS Boban Petrović i Igor Kostić?

- Petrović i Kostić javno pričaju o merama štednje i pozivaju građane da stegnu kaiš, a onda tajno otputuju u Veneciju da bi valjada sebe ubedili da su mnogo uspešni, pametni i napredni.

Javno postavljamo pitanje: odakle novac za papreno skupa putovanja i bahanalije direktorima „Vlasinskih hidroelektrana“ i surduličke Elektrodistribucije? - piše u saopštenju SPS-a.

Ocenjujući da „nema veće sramote“ od toga što je gotovo polovina radnika SIMPA pred uskršnje praznike, ostala bez pošteno zarađene plate, socijalisti tvrde da naprednjaci diskriminišu radnike SIMPA, jer „polovina radnika može dostojanstveno da slavi Uskrs, a druga polovina radika i njhovih porodica Uskrs treba da poslavi kada praznik prođe“.

- Za to vreme predsednik Nadzornog odbora SIMPA i predsednik surduličkih naprednjaka Boban Petrović uživa u Veneciji. Da li su to socijalna pravda i briga za građane Pčinjskog okruga?

Posle ovoga, minimum što Petrović može da uradi, ako ima obraza, je da podnese neopozivu ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora SIMPA - smatraju pčinjski socijalisti.

Ocenjujući da se surdulički naprednjaci stalno pozivaju na premijera Aleksandra Vučića, ali uvek rade suprotno od onoga što govori premijer, SPS pita da li je „sumnjivo poreklo novca razlog zbog koga su se naprednjaci Petrović i Kostić odlučili na bahanalije u Veneciji“?

Na kraju saopštenja socijalista Pčinjskog okruga ponovo se podseća na slučaj diplome Dragana Stevanovića Bosketa, prvog

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: