Sređuje se park u krugu ZC - a

Lokalne vesti - Četvrtak 27.07.2017 - 13:36

U krugu Zdravstvenog centra Vranje u toku je sređivanje parka, što obuhvata košenje trave, okopavanje cveća, kao i orezivanje ukrasnog rastinja.

Oaza u krugu ZC - a. Foto: OK Radio Oaza u krugu ZC - a. Foto: OK Radio

Pojedini članovi menadžmenta  ZC - a u četvrtak su bili na odmoru, neki nisu imali informacije o sređivanju okoline ove zdravstvene ustanove, dok su treći bili prezauzeti sastancima.

Nela Cvetković, izvršni direktor „Komrada“, kaže da radnici ovog javnog preduzeća nisu angažovani na sređivanju zelenih površina ZC - a.

- ZC  sam organizuje sređivanje svog parka, s tim što od nas povremeno traže pomoć kad treba orezati neko drvo, ili pak ukloniti neko staro stablo  - kaže Cvetkovićeva.

Ono što je očigledno je da se pored spoljašnjeg sređivanja i dovođenja u red, radilo na uređenju i entreijera mnogih odeljenja ZC - a, ali ko to radi i za koje pare, javnost će morati da sačeka odgovor da nadležni u ZC budu spremni da daju izjave.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: