SRPSKA POSLA: Stali radovi na STADIONU!

Lokalne vesti - Utorak 18.07.2017 - 10:28

Krajem prošle nedelje zaustavljeni su radovi na rekonstrukciji gradskog stadiona u Vranju, saznaje OK Radio.

Radovi na stadionu trajali samo nekoliko dana FOTO vranje.org.rs Radovi na stadionu trajali samo nekoliko dana FOTO vranje.org.rs

Radovi su zaustavljeni svega dve nedelje nakon što je otpočela rekonstrukcija ovog sportskog objekta, vredna 266.000 evra.

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević je potvrdio da je posao zastao već u prvoj fazi radova.

- Građevinska inspekcija je izašla na lice mesta i zaustavila izvođenje radova, jer nije poštovana projektna dokumentacija.

Problem je nastao oko izrade izolacione tampon zone, koja nije urađena striktno po dokumentaciji i dok se to ne otkloni, radovi ne mogu biti nastavljeni
– kaže Đorđević.

Na pitanje kada će posao biti nastavljen i da li će biti kašnjenja u relalizaciji projekta, većnik nema precizan odgovor, ali veruje da neće biti većeg odugovlačenja.

- U pitanju su manji tehnički problemi, ali kako projekat finansira EU, sve mora stoprocentno da bude urađeno po projektu.

Verujem da će to brzo biti otklonjeno
– navodi Nenad Đorđević.

Rekonstrukcija gradskog stadiona u Vranju se izvodi u okviru programa  „Unapređenje sportske infrastrukture kao osnove za razvoj mladih sportskih talenata“.

Program se sprovodi u okviru prekogranične saradnje između Srbije i Bugarske, a pod okriljem Evropske Unije.

Za projekat koji predviđa paralelnu rekonstrukciju stadiona u Vranju i Montani, EU je odobrila po 266.000 evra, od čega lokalna samouprava treba da izdvoji 15 odsto, a EU 85 odsto sredstava.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: