SRS: Demolirane prostorije stranke u Bosilegradu

Lokalne vesti - Subota 31.10.2015 - 09:05

Vranje - Poznati počinioc u subotu je napao stranačke prostorije SRS-a u Bosilegradu, saopštila je ta stranka.

Logo SRS-a FOTO zvanični sajt stranke Logo SRS-a FOTO zvanični sajt stranke

Prema navodima predsednika Okružnog odbora SRS-a za Pčinjski okrug Gorana Čvorovića, napad je izvršen na porodičnu kuću predsednika Opštinskog odbora SRS u Bosilegradu Vlatka Stojneva,  gde se nalaze i stranačke prostorije.
 
Incident se dogodio u subotu oko 1:55 sati, a tom priliko pričinjena je „prilična“ materijalna šteta  jer su polomljeni svi prozori na kući, kao i svetleći lampioni, saopštila je SRS.

Prema navodima radikala, napad je izvršio V. V. iz Bosilegrada, koji radi i živi u Republici Bugarskoj, a kome je  javni tuzilac iz Vladičinog Hana Ljiljana Petrović mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

- Napominjem da su se ovakvi nemili događaji dešavali u više navrata u zadnjih godinu dana unazad u Surdulici i Vranju, gde je dolazilo do uništavanja imovine Srpske radikalne stranke.
 
Zahtevamo od nadležnih organa da ispita ovaj kao i sve prehodne slučajeve koji se učestalo događaju od povratka predsednika stranke Vojislava Šešelja u Srbiju - navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik OkO SRS- Gooran Čvorović.    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: