SRS: Neko je svesno koristio oplatol

Lokalne vesti - Utorak 10.11.2015 - 09:25

Okružni odbor SRS-a u Vranju traži hitno ispitivanje „slučaja Pozorište“ i adekvatno sankcionisanje odgovornih.

Logo SRS-a Logo SRS-a

- Srpska radikalna stranka daje podršku svima koji imaju iskrenu nameru da se istraži ovaj slučaj, otklone svi propusti i da se nastavi sa gradnjom Pozorišta.

Stranka koja je na čelu Vlade Republike Srbije, SNS,  na žalost je ukinula agenciju koja je možda i najbitnija kada je reč o zdravlju građana Srbije - za hemikalije.

Opet na žalost, sve afere ovog tipa ,,smrdljivih zgrada“,  i druge tipa helikopter, lažne diplome, nisu dočekale da odgovorni budu sankcionisani - kaže se u saopštenju SRS-a.
 
Uz ocenu da su „mnoge afere u Srbiji zahtevale ostavke odgovornih na visokim državničkim funkcijama pa pošto se to nije desilo, a trebalo je, ne očekujemo ni sad da će neko od odgovornih dati svoju ostavku“, radikali naglašavaju da sumnjaju kako je neko „svesno napravio grešku kod ugradnje oplatola, da je svesno narušio zdravlje zapošljenih u JP Vodovod, sa namerom da se naruši zdravlje budućih posetilaca u ovoj kulturnoj ustanovi“.

Na kraju saopštenja koje je potpisao predsednik OkO SRS-a Goran Čvorović kaže se da SRS daje podršku „Gradu, inspekcijskim službama, Tužilaštvu i MUPu u rešavanju ovih problema“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: