Srušena KUĆICA STRAVE u parku (VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 19.07.2017 - 12:05

Radnici „Vodovoda“ srušili su kućicu u gradskom parku u Vranju, koja je tokom godina konstantno bila ruinirana i predstavljala opasnost po posetioce parka.

Radnici Radnici "Vodovoda" uklonili maleroznu kućicu FOTO: OK Radio

Rešenje o rušenju doneo je Sekreterijat za inspekcijske poslove u Vranju, kaže načelnik ovog odeljenja Boban Antanasijević.

- Komunalna inspekcija je u redovnoj kontroli ustanovila da je objekat zapušten i ruiniran i naložila njegovo uklanjanje.

Putem izvršnog rešenja, akcija je sprovedena u sredu.

Taj objekat je imao privremenu dozvolu na tri godine, zaista je bio potpuno ruiniran i predstavljao je opasnost po zdravlje i živote ljudi, jer se nalazi na igralištu na kojem se igraju deca
– kaže načelnik Antanasijević.

Ovaj objekat je u gradskom parku podignut uz igralište koje se nalazi u neposrednoj blizini, kao deo donacije kompanije „Nivea“.

Kućicu, namenjenu za rekreaciju i zabavu dece su od samog početka pratili maleri, pa je zbog neizvršavanja obaveza prema izvođaču radova, grad Vranje tužen 2006. godine i po presudi dužan je bio da plati pet miliona dinara, zbog čega je izvršena prinudna naplata potraživanja i blokada računa.

Kako je OK Radio ranije pisao, u dužem vremenskom periodu praktično niko nije bio zadužen za održavanje ove kućice, pa je ona bila prepuštena huliganima i zubu vremena.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: