Šta li radi PAUK?

Lokalne vesti - Sreda 24.08.2016 - 10:47

U Vranju se parkira kako ko hoće, to je poznata je činjenica, a izgleda da nema pozitivnih pomaka, bez obzira na najave nadležnih da biti preduzete mere po tom pitanju.

Kod Medicinske: A za pešake gde je predviđeno FOTO Amaterski snimak Kod Medicinske: A za pešake gde je predviđeno FOTO Amaterski snimak

Najava celodnevnog rada pauk vozila izgleda da nije naročito zabrinulo vozače u gradu.

A izgleda i da pauk nije tako „ažuran“ kao što se najavljivalo, jer da jeste, ne bi bilo ovakvih scena, kao na ovoj fotografiji koju nam je poslao čitalac OK Portala.

Na fotografiji vidimo nepregledni niz vozila, parkiran na trotoaru u ulici Moše Pijade.

Usku površinu, namenjenu kretanju pešaka zauzeli su automobili, pa se stiče utisak da su pešaci građani drugog reda u sopstvenom gradu.

Za koji dan počinje školska godina, pa se postavlja pitanje kuda će se kretati đaci, ako su na trotoarima automobili, u neposrednoj blizini škole.

Svoje primere ovakvog parkiranja šaljite na našu mail adresu, a OK Radio nastaviće da nadležne podseća da situacija sa parkiranjem mora da se popravi.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: