Šta o vama govore cipele koje nosite

Zivot i stil - Sreda 29.10.2014 - 05:49

Svaka žena bi želela da ima orman pun cipela, ali uvek postoje one najdraže koje se najčešće nose, a tako mnogo govore o vama...

Foto: Maegan Tintari/Flickr.com Foto: Maegan Tintari/Flickr.com

Cipele dosta otkrivaju o karakteru osobe koja ih nosi, naročito ako vidite tu osobu nekoliko puta zaredom u istom tipu obuće, što znači da joj je to omiljena obuća.

Tako visoke pete s otvorenim prstima nose žene koje otvoreno pokazuju svoju ženstvenost, vole da se drugi okreću za njima i flertuju na sve strane.

Cipele s platformom govore da se radi o ženi koja se grozi uklapanja u masu oko sebe, tačno zna što voli i želi, a karakter joj je čvrst i nepopustljiv.

Salonke će uvek biti na nogama suzdržane, umerene žene kojoj su na prvom mestu u životu red, rad i discplina, bez odstupanja bez obzira na okolnosti.

Kaubojke ili čizme s visokom sarom nose vrlo osetljive, dostojanstvene i hrabre osobe koje mogu da imaju neugodno direktan i iskren karakter, a ne boje se da uzvrate udarce jednakom snagom kojom ih primaju.

Baletanke su obuća sanjarki, večnih devojčica čija mašta nikad ne prestaje da konstruiše neki divan svet oko njih.

Za kraj, patike su znak opuštenih, ležernih žena koje ne brinu ni najmanje o tome šta će okolina da misli o njima, a jedino ih zanimaju njihove želje.
 

METRO-PORTAL.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: