Šta sve "izluđuje" žene?

Zivot i stil - Utorak 16.06.2015 - 10:19

Ukoliko želite da izbegnete neprijatne kritike svoje partnerke, izbegavajte igranje igrica, ne govorite joj da je loš vozač, ne grabite prvu košulju iz ormana, a makar povremeni izlivi nežnosti su vrlo poželjn.

Izbegavajte da igrate igrice Izbegavajte da igrate igrice

Žene stalno kritikuju i pokušavaju da poprave muški rod. Od toga gde ste skinuli čarape, kakav ste lavabo ostavili posle brijanja, do toga koliko ste fizički aktivni. U slučaju da, ipak, želite da vam vaša lepša polovina "popuje" manje nego inače, izbegavajte da radite neke od sledećih stvari:

- Igranje igrica je nešto što žene izluđuje. Pored toga što kradu vreme, odvlače vas od porodice, stvaraju i zavisnost. To možda jeste način da se izborite sa stresom, ali bi bilo bolje da umesto toga povremeno odete na fudbal sa drugarima.

- Nikada joj ne govorite da je loš vozač, da ne ume da se snađe u prostoru i da vožnja nije za lepši pol. I kada joj dopustite da vozi, nemojte da joj pričate šta da radi, gde greši... To će samo još više da je razljutiti i načini je nervoznom, pa će više grešiti.

- Potrudite se da ne dohvatite prvu košulju iz ormara i nemojte ići pet dana u istim stvarima. Nastojte da uvek izgledate uredno i ispeglano, jer je vaš dobar izgled i njeno "ogledalo".

- Možda vam pokazivanje emocija nije jača strana, ali su povremeni izlivi nežnosti ipak poželjni. Ne skrivajte osećanja, već recite devojci koliko je volite i koliko vam znači. Takođe, imajte na umu da zadržavanje bilo pozitivnih bilo negativnih osećanja može loše uticati na vaše psihičko zdravlje.

B92

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: