Stefanović: Ili rezultati ili smene!

Lokalne vesti - Sreda 06.08.2014 - 13:29

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je u sredu Vranje i tom prilikom je izjavio da je u Pčinjskom okrugu u toku akcija sprečavanja višegodišnje krađe struje.

Ministar policije u poseti Vranju Ministar policije u poseti Vranju

Kako je rekao, akcija je sprovedena na području Bujanovca i Preševa i tokom jutra „posao“ je obavljen u šest kuća i četiri privredna objekta.

– Akcija je počela u sredu u šest sati ujutru i sprovodimo je neselektivno.

Dakle, ne interesuje nas da li je neko albanske, srpske, romske ili bilo koje druge nacionalnosti, struja mora da bude isključena ukoliko je ne plaćaju ili je kradu.

Takođe, vršili smo i pretres u pojedinim kućama jer smo imali dojave da se u njima nalazi oružje i narkotici.

Konačno svi moraju da shvate da se policija ne igra i da zakoni moraju da se poštuju – rekao je Stefanović.

On je dodao da će uskoro ponovo posetiti Vranje i da je vranjskoj policiji dao rok od tri meseca da postignu određene rezultate, kako ne bi bilo smenjivanja.

– Detaljno sam upućen u rad Policijske uprave u Vranju. Nekim delom sam zadovoljan dosadašnjim rezultatima rada, a u nekim delovima sam im dao rok od tri meseca da posao završe.

Ukoliko ne bude onako kako želimo da bude biće smenjivanja.

Ja sam jasno rekao šta očekujem od policije, a to isto želim da čujem i od njih, dakle, šta očekuju od mene kao ministra – rekao je Stefanović.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: