STEVANOVIĆ: I na jugu bolje nego što je bilo

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.04.2016 - 11:46

Vranje - Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede ocenio je za južnosrpski portal titulli.com da je ekonomska situacija na jugu Srbije bolja nego pre dve godine, jer je to „slučaj u čitavoj Srbiji“.

Stevanović i Bulatović na jednoj od akcija SNS-a Vranje FOTO S. Stojković Stevanović i Bulatović na jednoj od akcija SNS-a Vranje FOTO S. Stojković

- Čini mi se da do ove vlade, do pre dve godine dugo godina nijedna vlada nije bila posvećena jugu Srbije kao što je ova, naročito Pčinjskom okrugu.

Mislim da smo kroz nivo novca koji smo po raznim programima i linijama opredelili za ovaj okrug pokazali da se stvarno ovde stvari menjaju - kaže Stevanović.

On je najavio ulaganje od oko 10 miliona dinara u opštinu Preševo, i izrazio spremnost da pomogne oko projekata koje ima i Bujanovac.

 

Više informacija na adresi  http://http://titulli.com/srpski.php

titulli.com, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: