Stigao novi SUPERB!

Lokalne vesti - Četvrtak 12.03.2015 - 12:11

Novo vozilo za gradonačelnika Vranja, „škoda superb“, konačno je stiglo u Vranje.

Novi automobil Vranja plaćen je oko 14.000 evra Novi automobil Vranja plaćen je oko 14.000 evra

Iako je ova skoro limuzina trebalo da stigne još januara ove godine, ona je Gradskoj upravi dopremljena tek krajem februara.

Vrednost ovog automobila je 18.750 evra, bez PDV-a, a na tenderu je posao dobila firma „Auto-Čačak“.

Gradonačelnik ponavlja da se oko tog vozila podigla bespotrebna galama i da vozilo košta daleko manje nego što se pisalo u medijima.

– Dobili smo ono što smo tražili i nema nikakve razlike između ovog i starog automobila. Mnogo manje je plaćeno nego što ste to ranije pisali.
 

Dakle, mi smo dali staro vozilo i razlika će nam biti odbijena, tako da će “škoda” da košta oko 14.000 evra, što je daleko jeftinije od službenih automobila koji se kupuju u Beogradu.

Felne su iste, gume su iste, oprema je ta, dakle ništa što prethodni službeni automobil nije imao. Samo je reč o novijem vozilu – kaže Antić.

Ugovor sa firmom „Auto-Čačak“ zaključen je 25. decembra prošle godine. „Auto-Čačak“, poslovnica u Nišu bila je jedini ponuđač na ovom tenderu.

Ono što ovu „škodu“ ističe od svojih prethodnika je 29 inovativnih rešenja od kojih su 23 prvi put upotrebljena na ovom modelu, a 10 je potpuno novo "Škoda" brendu.

Ima pregršt sigurnosnih dodataka i sitnica koje su namenjene povećanju uživanja u vožnji. Imaju pogon na svim točkovima i menjače sa dvostrukim kvačilima.

Još jedna od karakteristika je ta što je mesto za noge na zadnjem sedištu povećano za 15 centimetara, a takođe više mesta je obezbeđeno i za odmaranje laktova i glave.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: