Stiže i VIDEO NADZOR!

Lokalne vesti - Četvrtak 07.01.2016 - 10:07

Tender za postavljanje video nadzora na raskrsnicama u Vranju trebalo bi da bude raspisan ubrzo posle božićnih praznika, najavio je Perica Janković, gradski većnik zadužen za saobraćaj i infrastrukturu.

Pazi, snima se! Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Pazi, snima se! Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Projekat je završen još prošle godine, podseća Janković, ali pošto su neke saobraćajnice u Vranju u nadležnosti republičkih organa, morale su da budu pribavljene još dodatne dozvole, pa se sa tenderom “malo kasni”.

- Čim se raspiše tender, postavljanje 40 kamera na 28 pozicija u gradu biće vrlo brzo završeno. O mestima gde će video nadzor biti postavljen  odlučivala je PU Vranje - kaže Janković.

Postavljanje sistema video nadzora Vranje  će koštati  oko 20 miliona dinara.

Po jedna kamera planirana je kod svih škola u gradu i to je početak. Postoji verovatnoća i da kasnije celokupne škole budu pokrivene kamerama. Takođe, i svaki izlaz iz grada biće pokriven.

Planirano je postavljanje i 12 kamera, što se tiče bezbednosti u saobraćaju, koje će beležiti prekoračenje brzine i dve kamere koje će beležiti  prolazak na crveno svetlo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: