Stižu Legende i Bajaga!

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.08.2014 - 10:58

Ovogodišnja manifestacija ,,Dani Vranja” počinje u ponedeljak i trajaće do nedelje 31. avgusta.

Stojanović (desno) najavio Stojanović (desno) najavio "Dane Vranja"

Predviđen je bogat  program koji podrazumeva nastupe estradnih umetnika, izložbe i sajmove, najavio je na Tomislav Stojanović, direktor  Turističke organizacije Vranje.  

- Već sutra će na centralnoj bini biti sproveden memorijal ,,Bakija Bakić”, i nastup trubača. U sredu će se predstaviti  ,,Legsington bend”, a za četvrtak je planiran festival vranjske pesme.

 Nastupiće Čeda Marković, Merima Njegomir, Branimir Stošić Kace i Ivana Tasić, pod pratnjom orkestra Vlade Panovića. U petak nastupaju  ,,Legende”, a u subotu pred publiku izlazi ,,Bajaga” sa instruktorima – kaže Stojanović.

Na prezentaciji hrane vranjskog kraja, pored domaćica  i kafana, ove godine će  se sa svojim specijalitetima predstaviti lovci, odnosno njihova udruženja.

U okviru ovog događaja nastupiće  KUD ,,Borisav Stanković”  iz Karavukova, bačkog mesta u koje se za vreme kolonizacije Vojvodine posle Drugog svetskog rata odselio veliki broj ljudi rodom iz Vranja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: