STOJANČIĆ: Naprednjaci napadaju sami sebe!

Lokalne vesti - Utorak 17.11.2015 - 08:51

Povodom saopštenja Saveta za socijalnu politiku SNS Vranje, saopštenjem se, kao gradski većnik za predmetnu oblast, oglasio i socijalista Branimir Stojančić.

Stojančić FOTO OK Radio Stojančić FOTO OK Radio

Ocenjujući da je „lepo što su se članovi Saveta oglasili, da građani Vranja vide da postoje“, Stojančić je naglasio da mu je pripala „nezahvalna uloga edukatora“ po socijalnim temama, pa je svoje saoppštenje podelio na nekoliko tačaka.

U prvoj, obraćajući se direktno SNS-u, Stojančić opominje da je naziv spornog sekretarijata mnogo duži nego to naprednjaci pišu.

- Da ste u startu znali, možda u saopštenju ne biste napravili niz katastrofalnih, neprofesionalnih grešaka u vezi dečje zaštite, a možda biste i ćutali - nada se gradski većnik.

Dalje, Stojančić kaže da je dečiji dodatak regulisan je Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom, za čije sprovođenje sredstva obezbeđuje budžetu Srbije, „te se može govoriti samo o oštećenju istog, a ne lokalnog budžeta“.
 
- Da ste to pročitali, znali bi koga napadate i o kojim falsifikatima isprava se radi. Iz vašeg saopštenja nisam stekao utisak da ste dobro upućeni - napominje Stojančić.

- Lično verujem, da ste samo deo, od ovoga ovde nabrojenog pročitali ne biste se oglasili i ne bi napadali nadležnog ministra Aleksandra Vulina i Vladu Srbije, ne biste postavljali pitanje da li je država dužna da finansira najugroženije i najsiromašnije.

Podsetiću Vas  da nema potrebe da pozivate nadležne organe da otkriju odgovorne, pozvao ih je gradonačelnik Vranja  i dostavio im svu neophodnu dokumentaciju, kako bi olakšao iznalaženje odgovornih i sprečio nenamensko trošenje novca u skladu sa politikom Vlade da iskoreni kriminal i korupciju -  kaže u svom saoštenju Stojanćić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: