Stranački izbori u SPS-u

Lokalne vesti - Utorak 25.11.2014 - 11:06

Izborna konferencija Socijalističke partije Srbije na nivou Grada Vranja biće održana u sredu 26. novembra.

Ovako će se opet slaviti? Ovako će se opet slaviti?

Po rečima Branimira Stojančića, sekretara Izvršnog odbora GrO SPS-a, u nedelju su svedeni svi rezultati glasanja po mesnim odborima, kojih je 51, plus rezultati iz Foruma žena i Forum mladih.

Stojančić dodaje da će u ponedeljak biti održani sastanci na nivou organa partije, koji treba da daju saglasnos na kompletan material koji je spreman za izbornu skupštinu.

- Jedini kandidat za predsednika GrO je Zoran Antić. Ja sam jedini  kandidat za sekretara Izvršnog odbora GrO.

Što se tiče potpredsednika, ima  15 predloga, pa ćemo videti ko će biti izabran. Na skupštini se bira predsednik GrO i članovi, kao i delegati Kongresa.

Mi imamo kvotu preko 50 ljudi za Kongres, koja će biti ispunjena. Za predsednika partije je predložen Ivica Dačić, a za potpresednika partije iz Vranja jedinstven je predlog da to bude Zoran Antić, gradonačelnik Vranja – kaže Stojančić.

Izbori u SPS- u su u procesu od 14. septembra, i to na svim nivoima, odlukom Glavnog odbora partije. Oni će se završiti Kongresom partije, koji je zakazan za 14. decembar.

Glavni odbor partije  postavlja predsednika Okružnog odbora, na kome se trenutno nalazi Negovan Stanković.

Nedavno je Žikica Antanasijević izabran za predsednika Opštinskog odbora u Vranjskoj Banji, a Dragan Dimitrijević za predsednika Odbora u Vladičinom Hanu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: