Strit fudbal i u Vranju

Lokalne vesti - Petak 13.06.2014 - 11:52

Street football Srbija, turnir u malom fudbalu, biće održan i ove godine u Vranju za vreme vikenda od 14. do 15. juna.

Ilustracija Ilustracija

Sportikul Srbija, Grad Vranje, Balkan FARE i FS Srbije odlučili su da Vranje kao i prošle jeseni ponovo bude domaćin, a sve utakmice biće održane  na igralištu pored tržnog centra IDEA u ulici Moše Pijade.

Svečano otvaranje turnira zakazano je za subotu , 14. jun od 10 časova, kada će biti održano izvlačenje parova i odigran egzibicioni meč između rukovodstva Grada Vranja i poznatih javnih ličnosti.  

Ligaški deo turnira predviđen je za subotu, 14. jun, između 10 i 18 časova, dok su eliminaciona faza takmičenja i finalne utakmice na programu u nedelju između 10 i 17 časova, za kada je zakazano svečano zatvaranje turnira i dodela nagrada i priznanja najuspešnijima.

Po ustaljenoj praksi, FS Srbije će kroz projekat “Moja škola – moj klub” donirati sportsku opremu svim školama učesnicima na takmičenju Street Football Srbija i na taj način nastaviti sa radom na poboljšanju uslova za razvoj školskog sporta.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: