SURDULICA: Tropiko bend za SRPSKU

Lokalne vesti - Utorak 12.01.2016 - 13:26

Vranje - Surduličani će, jedini u Pčinjskom okrugu, organizovano proslaviti doček srpske Nove godine, a zabavljaće ih Tropiko bend, potvrdila je za OK Portal direktorka Surduličkog kulturnog centra Suzana Stanković Aleksić.

Tropiko bend FOTO FB profil benda Tropiko bend FOTO FB profil benda

Mere štednje znatno su proredile organizovane dočeke na gradskim trgovima za Novu godinu, a slična situacija će biti i 13. januara, kada se dočekuje Nova godina po Julijanskom kalendaru.

Izuzetak od ostalih opština Pčinjskog okruga biće Surdulica, gde će na trgu građane zabavljati trubači i kulturno umetnička društva, dok će u centralnom delu proslave nastupiti popularni Tropiko bend.

Direktorka Surduličkog kulturnog centra Suzana Stanković Aleksić je u razgovoru za OK Portal potvrdila ovu informaciju, ali nije želela da govori o finansijskim detaljima vezanim za proslavu.

Kako su ranije izjavili nadležni u ovoj opštini, Surdulica ima stabilan budžet, jedna je od finansijski jačih opština u okrugu, ali ipak se očekuju i donacije sponzora.

Kako druga bliža mesta neće imati organizovan doček, očekuje se da na proslavi na surduličkom trgu 13. januara bude veliki broj posetilaca.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: