SUROVO: Udario pešaka pa ga vukao kolima

Lokalne vesti - Sreda 14.01.2015 - 12:22

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između utorka i srede u Vranju, život je izgubio pešak S.S. (46) iz okoline Vranja.

Nesreća se dogodila u ulici 22. decembra, saopštila je vranjske Policijske uprave. 
 
- Do saobraćajne nezgode je došlo kada je nepoznati vozač udario pešaka i napustio lice mesta. Od zadobijenih povreda S.S. je premino u Zdravstvenom centru u Vranju – kaže Dragan Stamenković, portparol PU. 
 
Beba Kanački iz službe za odnose s javnošću ZC Vranje kaže da je u 15 minuta iza ponoći na Urgentno odeljenje primljen pacijent u besvesnom stanju zbog povreda zadobijenih u saobraćajnom udesu. 
 
- Dijagnostikom u Opštoj bolnici Vranje su dijagnostikovane teške telesne povrede vitalnih organa opasne po život i pored urađene reanimacije povređeni S.S. je podlegao povredama i preminuo. Prema nezvaničnim saznanjima S.S. je oborilo vozilo i povuklo ga za sobom – kaže Kanački. 
 
Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju. 
 
Policija će protiv nepoznatog vozača podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćanoj nezgodi i preduzima intenzivne mere na pronalasku vozača.
 
autor: Aleksandar Aca Stojković
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: