Sve spremno za super leto na Vlasini

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.06.2014 - 11:40

Vranje - Sve je spremno, osim plaže, za početak turističke sezone na Vlasinskom jezeru.

Mnogo novina ovog leta na Vlasini Mnogo novina ovog leta na Vlasini

Prema rečima direktorke Turističke organizacije Surdulice Biljane Nikolić, od ove godine u funkciji će biti i novoizgrađeni vidikovac, sa salom za pozorišne i filmske projekcije.

– Zvanično turistička sezona počinje 1. jula. S obzirom na lepo vreme, bilo je gostiju i 1. maja, ali i prethodnog vikenda.

Veći broj turista očekujemo već od utorka i nadamo se da će ove godine biti više posetilaca za razliku od prethodnih, s obzirom da su cene hrane i smeštaja iste.

Takođe, izgrađena je nova pijaca koja će biti puštena u rad 9. jula. Radi se i vidikovac sa otvorenom pozornicom pogodnom za sva kulturna i sportska dešavanja.

Postavljamo i nove klupe sa nadstrešnicama, tako da će od ove godine Vlasina svakako izgledati mnogo bogatije i lepše – kaže Nikolićeva.

Ona dodaje da plaža na jezeru nije uređena. Kako je objasnila, ne postoji ni zabrana, ali ni dozvola za kupanje u Vlasini, te se zbog toga nije radilo na pošljunčavanju plaže.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: