Svečarski i radno za 7. septembar

Lokalne vesti - Četvrtak 03.09.2015 - 14:44

Grad Vranje obeležiće 71. godišnjicu oslobođenja od fašizma.

Niz manifestacija povodom oslobođenja Vranja. Foto: Vranje Niz manifestacija povodom oslobođenja Vranja. Foto: Vranje

U nedelju 6. septembra biće organizovan turnir u streljaštvu, a u prostorijama SUBNOR-a u 12 sati biće održana svečana sednica Gradskog odbora, zatim otvorena biblioteka ove organizacije i promovisan zid istorije.

Biće dodeljene zahvalnice SUBNOR-a zaslužnim ustanovama i pojedincima i prikazan dokumentarni film Čedomiri Minića pod nazivom ,,Heroine juga Srbije u NOB-u 1941-1945."  


U Domu vojske u 18 sati biće upriličena promocija monografije ,,Pola veka Sevdaha", a u 19 sati održana svečana akademija povodom pet decenija postojanja i rada ovog kulturno-umetničkog društva.  

Na dan oslobodjenja Vranja u Drugom svetskom ratu, u ponedeljak 7. septembra,  u 10 sati i 30 minuta rukovodstvo grada organizovaće prijem za borce, a u 11 sati biće održana svečana sednica Skuštine grada i dodeljena ,,Sedmoseptembarska priznanja".

U podne na Spomenik oslobodiocima ispred Učiteljskog fakulteta biće položeni venci i cveće.


 U 13 sati biće organizovana ceremonija uručenja ključeva montažnih kuća interno raseljenim i izbeglim licima iz kolektivnog centra ,,Rasadnici" u Vranjskoj Banji.



Sat kasnije u velikoj sali Skupštine grada biće održan prijem za radnike Radio televizije Vranje povodom 35 godina Radio Vranja i 20 godina rada Televizije Vranje.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: