Svetosavska nedelja: Veče duhovne muzike (FOTO, AUDIO)

Lokalne vesti - Utorak 26.01.2016 - 08:47

Muzička škola "Stevan Mokranjac" iz Vranja priredila je tradicionalno veče duhovne muzike u okviru 26. Svetosavske nedelje.

Nastup učenika Muzičke škole bio je daleko najposećenija manifestacija u dosadašnjem toku ovogodišnje Svetosavske nedelje.

Sala Doma vojske Srbije u Vranju bila je pretesna da primi sve zainteresovane, pa je dobar deo publike nastup pratio iz stojeće pozicije.

Pored roditelja učenika i ljubitelja duhovne muzike, nastup su pratili i predstavnici lokalne vlasti i crkveni velikodostojnici.

Veče je otvoreno izvođenjem "Himne Svetom Savi" Hora Muzičke škole "Stevan Mokranjac" iz Vranja pod upravom profesora muzike Aleksandre Savić.

U nastavku večeri izveden je probran program duhovne muzike.
 

  

  

 

 

Ovaj tekst objavljen je uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije u okviru projekta "Kulturni katapult". Sadržaj ovog teksta i  stavovi izneti u njemu su isključiva odgovornost OK RADIJA i ni na koji način ne odražavaju stavove i mišljenja Ministarstva.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: