Takmičenje za najgoru ulicu u gradu: Otona Župančića

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.10.2014 - 09:11

Nakon pisanja OK Radija o katastrofalnom stanju ulica u Vranju, u našu redakciju stiglo je pismo čitaoca koji se javio iz ulice Otona Župančića.

fotografija citaoca-ulica Otona Zupancica u Vranju fotografija citaoca-ulica Otona Zupancica u Vranju

On tvrdi da je najgora ulica, po njegovom mišljenju, upravo Otona Župančića i to u delu od Belog mosta do crkve Svetog Nikole.

Kako je objasnio, taj deo bio je asfaltiran početkom osamdesetih godina.

Nakon toga, tačnije od 1997. godine počelo je uništavanje ulice raznim iskopinama i niko od izvođača radova posle istih, nije ulicu vratio u prvobitno stanje.

- Ja sam rođen 1967. godine i pamtim kaldrmu koja je bila na tom mestu.
 

Verujte, ona je bila bolja od ovog sadašnjeg stanja ulice – napisao je naš čitalac.
 

Direktor Direkcije za izgradnju grada Dragan Stojković za OK Radio kaže da ulica Otona Župančića nije u komunalnom programu za rekonstrukciju u ovoj godini.

Kako je kazao, imao je sastanak sa građanima tog dela grada, kojima je predočio da Direkcija čini sve kako bi ulica Otona Župančića ušla u komunalni program za sledeću godinu, ali samo za izgradnju kanalizacione mreže.

Ukoliko mislite da je ulica u kojoj živite u gorem stanju, fotografišite i pošaljite nam na mail adresu acaokradio@gmail.com

autor: Aleksandar Aca Stojković  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: