Tašković: Komunalna se blati zlonamerno

Lokalne vesti - Petak 17.02.2017 - 18:30

Načelnik Komunalne policije u Vranju Ivica Tašković demantuje navode objavljene na našem portalu da nepropisno parkirano vozilo pripada pripadniku ove službe.

Komunalni policajci rešavaju bašte kafića u gradu FOTO: S. Tasić/OK Radio Komunalni policajci rešavaju bašte kafića u gradu FOTO: S. Tasić/OK Radio

OK Radio je prethodno objavio fotografiju našeg čitaoca Z.J. na kojoj se vidi „Mercedes“, bahato parkiran na sred Brankove ulice.

Prema navodina našeg čitaoca, automobil pripada pripadniku Komunalne policije u Vranju.

Načelnik ove službe Ivica Tašković, međutim, odlučno demantuje da je parkirani auto u vlasništvu komunalnog policajca i tvrdi da se radi samo o sličnom vozilu.

- Neko je iskoristio činjenicu što jedan naš službenik, igrom slučaja, ima sličan auto i poslao tu fotografiju.

Međutim, „Mercedes“ našeg komunalnog policajca je star dvadesetak godina, za razliku od ovog na slici, koji je novije proizvodnje i pripada „E“ klasi
– kaže Tašković.

On svoju tvrdnju potkrepljuje činjenicom da je „Mercedes“ komunalnog poicajca, model „kupe“ iz 1999. godine, koji se bitno razlikuje od nepropisno parkiranog vozila na fotografiji.

Tašković smatra da se radi o zlonamernom potezu nekoga koji je možda pogođen aktivnostima koje Komunalna policija sprovodi u Vranju.

- U toku je akcija na regulisanju zauzeća javnih površina, naročito bašti kafana i kafića.

Stav aktuelnog gradskog rukovodstva je da nema povlašćenih, kao što je to do sada bio slučaj i da sve moraju da plaćaju naknadu i drže se propisa
– kaže Tašković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: