TEŽAK SUDAR kamiona i autobusa kod Vranja, jedan poginuo

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.10.2015 - 08:32

Jedna osoba je poginula, a devet teže i lakše povređeno nedelju uveče, u sudaru kamiona i autobusa kod Bujanovca, na putu prema Vranju, prenose prestonički mediji.

Sudar se dogodio u nedelju uveče FOTOILUSTRACIJA novosti/G. Šljivić Sudar se dogodio u nedelju uveče FOTOILUSTRACIJA novosti/G. Šljivić

Autobus koji je išao iz pravca Preševa prevozio je azilante, a prilikom sudara sa kamionom makedonskih oznaka jedno lice je poginulo, dok je njih devet povređeno.

Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Vranju. Kako se saznaje, samo jedno lice ima teže, dok je osam lakše povređenih.

Do nesreće je došlo u nedelju oko 22.30 minuta pošto se kamion makedonskih oznaka sudario sa autobusom leskovačke registracije koji je prevozio azilante iz Preševa prema Vranju i Beogradu.

U zbrinjavanju povređenih putnika na licu mesta bila su angažovana četiri sanitetska vozila, dva iz Vranja i po jedno iz Bujanovca i Preševa, saznaje Internet portal RTS-a.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: