Tomić prelazi u PRIVATNIKE!

Lokalne vesti - Utorak 24.03.2015 - 21:48

Dragan Tomić, doskorašnji prvi i najvažniji čovek „Simpa“ iz Vranja osniva privatnu firmu koja će se takođe baviti nameštajem!

Tomić najavljuje da ostaje u privredi Tomić najavljuje da ostaje u privredi

Tomić će 5. oktobra napuniti 78 godina, a kako je potvrdio za Blic, bivši direktor giganta u proizvodnji nameštaja planira da već početkom maja pokrene privatni posao.

Nova firma u kojoj će Tomić biti suvlasnik biće registrovana u Beogradu, a njegov partner biće za sada neimenovana strana kompanija.

- Reč je o konzorcijumu u kome će pored mog kapitala biti uložen i strani novac. Prodavaćemo nameštaj i opremati enterijere, od stanova do hotela. Nije isključena ni proizvodnja - kaže Tomić za Blic.

Tomić najavljuje da će raditi i kao konsultant i savetovati firme koje se bave istom delatnošću.

Ovaj najppoznatiiji privrednik, koji je opstao i posle raspada SFRJ, penzionisao se 1. januara 2015. godine, 13 godina nakon što je ispunio sve uslove za penziju.

- Nisam smenjen sa funkcije, sam sam se povukao, ali se ne povlačim iz privrede - izjavio je Tomić.

Inače, Tomić je u „Simpu“ od 1963. godine, i od male stolarske radionice napravio je evropsku firmu.  

Tomićeva supruga Edita iz „Simpa“ je otišla u decembru 2014. godine, samo mesec dana pre neprikosnovenog Tomića, i ona će sa njim raditi u novoj, privatnoj firmi.  
 

Blic, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: