TONČEV šef izbornog štaba SPS-a!

Lokalne vesti - Četvrtak 03.09.2015 - 10:26

Vranje - Narodni poslanik i predsednik Skupštine Surdulice Novica Tončev izabran je za člana Predsedništva SPS-a, ali i za šefa izbornog štaba SPS-a za lokalne izbore.

Novica Tončev dobio odgovornu dužnost u SPS-u FOTO A. Stojković Novica Tončev dobio odgovornu dužnost u SPS-u FOTO A. Stojković

Tončev je i do sada bio član Predsedništva, a pre sednice Glavnog odbora stranke važio je za favorita za mesto potpredsednika SPS-a.

- Razgovarao sam sa šefom Dačićem, i dogovorili smo se da prvo odradimo izbore, pa da onda preuzmem mesto potpredsednika stranke.

Izabran sam da u stranci vodim lokalne izbore jer već tri izborna ciklusa surdulički socijalisti imaju najbolje rezultate od svih u SPS-u.

Na ovu funkciju imenovao me je Glavni odbor, i ja ću učiniti sve da to poverenje opravdam - kaže Tončev za OK Radio.

Inače, Glavni odbor SPS-a ostavio je dva prazna potpredsednička mesta, jedno za predstavnika Vojvodine i drugo za lidera koji postigne najbolji lokalni izborni rezultat.

Tončev kaže da će u budućem radu poseban akcenat baciti na položaj funkcionera u SPS-u, da se vidi ko je kako od njih prošao u svojoj izbornoj jedinici, među svojim sugrađanima.

- Neka slegne sve narednih dana, pa krećemo u formiranje izbornih štabova po čitavoj Srbiji i nadamo se uspehu - kaže Tončev.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: