TONE OTPADA posle 1. MAJA

Lokalne vesti - Četvrtak 04.05.2017 - 12:54

Radnici „Komrada“ iz Vranja su u četvrtak izvršili akciju čišćenja Aleksandrovačkog jezera, u kojoj je sakupljena ogromna količina otpada ostala iza izletnika za vreme prvomajskih praznika.

Radnici Komrada u akciji FOTO Komrad   Radnici Komrada u akciji FOTO Komrad

„Komrad“ je neposredno pred 1. maj izveo sličnu akciju u kojoj je pored ovog, očišćena i sređena Ćoška, drugo omiljeno izletište Vranjanaca.

Izletnici su nakon prvomajskih praznika na Aleksandrovačkom jezeru ostavili mnogo smeća, kaže za OK Radio Nela Cvetković iz službe za odnose sa javnošću „Komrada“.

- Naši radnici su sakupili 35 plastičnih vreća od 50 kilograma sa otpadom samo na ovom izletištu – kaže Cvetkovićeva i dodaje da je i Ćoška bila puna smeća, ali na mnogo manjem prostoru.

Ovu akciju čišćenja, vranjski komunalci su izveli dobrovoljno.

- To nam nije u planu i programu rada koji se usvaja na Skupštini i to smo smo radili zarad zaštite životne sredine.

Niko nam to nije ni tražio, već smo saznali u kakvom stanju se nalaze izletišta, pa smo dobrovoljno preduzeli akciju
– navodi Nela Cvetković.

Radnici „Komrada“ i dalje rade na sređivanju gradskog zelenila, a u planu je novo sađenje cveča u žardinjerama na šetalištu i oko zgrade Gradske uprave.

Uskoro će na nekoliko mesta u gradu biti postavljeni i specijalni kontejneri u kojima će građani moći da odlažu kabasti otpad, kao što je stari nameštaj ili delovi pokućstva.

O planu postavljana kontejnera, koji će na tim mestima biti na raspolaganju nekoliko dana, naši sugrađani će biti obavešteni preko medija, kažu iz „Komrada“.
 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: