TRAGEDIJA KOD VRANJA: Dvostruko ubistvo i samoubistvo

Lokalne vesti - Nedelja 08.11.2015 - 14:53

U selu Bujkovac kod Vranja u nedelju nešto posle 11 časova dogodila se teška tragedija, kada su nastradale Đurđica C. i njena ćerka Mirjana J., koje je iz lovačke puške ubio komšija Dragan T., nakon čega je sebi oduzeo život.

Teška tragedija u Bujkovcu pored Vranja Teška tragedija u Bujkovcu pored Vranja

Načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović potvrdio je za „Blic“ da je ubica lovačkom puškom usmrtio komšinicu i njenu ćerku.
 
Krvavom zločinu u mahali Kovačica u Bujkovcu pored Vranjske Banje prethodila je rasprava i svađa između Dragana T.(72), komšinice Đurđice C.(85) i njene ćerke Mirjane J.(54).

Prema nezvaničnim saznanjima, Dragan T.(72) hicima iz dvocevke najpre usmrtio Djurdjicu C, potom i njenu ćerku.

Posle krvavog pira, ubica je cev puške uperio u sebe i na lice mesta ostao mrtav. Motivi dvostrukog zločina i samoubistva još nisu poznati.
Pretpostavlja se da je do komšijske tragedije došlo zbog ranijih neraščišćenih odnosa.

Uviđaj na mestu ubistva izvršio je Boban Jovanović, zamenik Višeg javnog tužioca iz Vranja i pripadnici vranjske Policijske uprave.  

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: